Descoperă Noul Volkswagen Passat

Bucură-te la maxim de fiecare clipă
VW Passat

Confortul extraordinar optimizează calitatea vieţii.

Dacă ești una dintre acele persoane foarte ocupate, care trebuie să călătorească adeseori în interes de serviciu şi/sau managerul cotidianului familiei? În ambele cazuri, este foarte important un automobil fiabil, care să te susţină fără greş. Noul Passat este partenerul ideal, sarcina sa fiind să îți facă viaţa mai uşoară. Datorită funcţiilor sale intuitive, fiecare călătorie devine o experienţă specială, pe care o vei savura în confort deplin.

Eleganţă şi dinamism în toate detaliile.

Noul Passat îmbină caracterul practic cu contururile sportive, beneficiind de un design de ansamblu rafinat. Cu silueta sa fluidă şi liniile clar definite, este un automobil extrem de estetic. Grila distinctivă a radiatorului şi semnătura luminoasă atrag rapid atenţia.

Exteriorul este marcat de o expresivitate pronunţată, cu finisaje de calitate superioară. Barele de protecţie din faţă şi din spate, farurile LED sau farurile opţionale matrix LED şi blocurile optice LED noi din spate impresionează de a prima privire, graţie designului lor modern. 

Gama de jante este foarte variată1, conţinând alături de modelele standard, şi jantele din aliaj uşor Sebring de 17 inchi cu finisaj High Gloss Steel Dark, jantele din aliaj uşor Liverpool de 18 inchi cu finisaj Adamantium Dark sau modelul Bonneville, cu finisaj burnished Black. Din gamă face parte şi modelul Pretoria de 19 inchi, cu finisaj Matt Dark Graphite. 

Înaltă rezoluţie şi funcţii interactive.

Digital Cockpit

Afişajele analogice sunt o chestiune de domeniul trecutului. Astfel, acum poți înlocui instrumentele rotunde clasice cu un ecran de înaltă rezoluţie. Inovatorul afişaj Digital Cockpit îți oferă diverse informaţii adiţionale faţă de viteza de deplasare şi nivelul combustibilului.

Easy Open.
Cu Easy Open, relaxarea începe încă înainte de a porni motorul. Când vrei să încarci, de exemplu, valize grele în portbagaj, nu va mai fi nevoie să le aşezi jos în timp ce vă cauți cheile. Este suficient să mişti puţin piciorul sub partea din spate a maşinii şi hayonul electric se va deschide automat. Iar datorită funcţiei de închidere electrică, hayonul se va închide din nou, la simpla apăsare a unui buton, când te îndepărtezi de automobil.

IQ. DRIVE

Volkswagen IQ.DRIVE înseamnă totalitatea sistemelor inteligente de asistenţă a şoferului. Înseamnă ideile inovatoare orientate spre două obiective clare: confortul şi siguranţa ta.

Travel Assist.
Cu Passat, condusul asistat nu mai este un vis, graţie tehnologiei sistemului opţional Travel Assist. Acesta îți permite deja de azi să te bucuri de acest confort. Trebuie doar să apeși un buton de pe volan. Travel Assist îți garantează un nivel ridicat de confort la condus.

Parcarea 

Cu senzorii pentru parcare Park Distance Control, oferiți ca dotare standard începând cu linia de echipare Comforline și cu sistemul opțional Park Assist, poți scăpa de efortul de a parca și manevra mașina, menținând totuși în permanență controlul automobilului. 

Frâna electromecanică servo
Când trebuie să reduceţi brusc viteza, frânele automobilului dumneavoastră trebuie să reacţioneze imediat şi eficient, fără întârziere. Sistemul de servo-asistare electromecanică a frânelor optimizează la rândul său condusul asistat. Cu avantaje impresionante:

· tempomatul adaptiv Adaptive Cruise Control (ACC) oferit opţional răspunde optimizat, pentru un nivel mai ridicat de confort. Intervenţiile asupra frânelor pot fi controlate mai precis cu sistemul de servo-asistare electromecanică a frânelor.

· Astfel, distanța de frânare poate fi semnificativ redusă în combinaţie cu Front Assist cu Pedestrian Monitoring.1 Drept urmare, poate fi redus riscul unei coliziuni cu pietonii sau măcar poate fi redusă viteza de coliziune, dacă accidentul nu poate fi evitat.

Front Assist

Sistemul de monitorizare a vecinătății Front Assist poate detecta pietonii de pe șosele și te poate avertiza în timp util când este cazul. Dacă nu reacționezi tu, poate acționa sistemul automat. 

Sistemul de protecție proactivă a ocupanților

Acesta te protejează în situații critice, precum în situația unei coliziuni iminente, în anumite limite ale sistemului. 

Infotainment

Șoferul și pasagerii pot beneficia de divertisment de primă clasă, plus conectivitate de ultimă oră, la bordul modelului Passat. Bucuraţi-vă de sunetul excelent, navigaţia intuitivă şi de confortul comenzii vocale, care vă ascultă ordinele fără să crâcnească.

Media-Streaming
Cu audiobook-uri, podcast-uri şi muzică, oferite la drum prin intermediul serviciilor de streaming, chiar şi cele mai lungi călătorii pot deveni distractive. Pentru a folosi aceste servicii, trebuie doar să te autentifici o dată cu datele de acces, iar apoi poți accesa serviciile direct din sistemul de navigaţie cu care este echipat noul Passat. Nu este nevoie de niciun dispozitiv extern.*

Sistemul de comandă vocală
Cu sistemul intuitiv de comandă vocală, vă puteţi folosi vocea pentru a controla sistemul radio, telefonul şi sistemul de navigaţie al automobilului dumneavoastră.

Radio Composition.
Divertisment şi informaţie la drum. Ești perfect echipat cu sistemul radio Composition, pe care îl poți utiliza intuitiv.

 

Conectaţi-vă cu lumea.

Cu Passat ești mereu on-line. În acelaşi fel în care te-ai obişnuit deja zi de zi: mereu şi oriunde, cu prietenii, cu familia, dar şi cu partenerii de afaceri. Un card eSIM permanent instalat îți oferă acces direct la serviciile on-line mobile şi la alte servicii We Connect, cardul fiind o dotare standard, cu utilizare facilă. Astfel beneficiezi mereu de divertisment şi de informaţii în timp ce conduci.

Aplicaţii şi servicii In-Car  

Uneori lucrurile mici sunt cele care ne simplifică viaţa. Astfel, Îți poți descărca aplicaţiile in-car Volkswagen direct în sistemul multimedia al maşinii. În combinaţie cu We Connect şi We Connect Plus, acestea îți fac viaţa atât de confortabilă la bordul modelului Passat, încât nu vei mai dori să renunţi niciodată la ele. Pentru că viaţa ți se va simplifica şi vei beneficia de mai mult calm şi de mai mult timp, cu aplicaţii atractive, precum We Park şi We Experience sau We Deliver. 

Cheie digitală.
De ce să nu folosești maşina împreună cu colegii, prietenii sau familia? Este foarte simplu cu Passat. Poți trimite cheia pe mobilul unui alt utilizator, folosind o conexiune securizată. Astfel acesta va putea porni maşina cu smartphone-ul său.  Aveţi la dispoziţie două licenţe de la livrare. Fiecare este valabilă timp de un an. Puteţi cumpără chei adiţionale din web-shop sau direct din automobil.