Darius Motors Constanta Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Acesta este Amarok.
23.01.2024
Noutati in showroom

Acesta este Amarok.

Noul pickup de la Volkswagen.

Amaroq

Noul Amarok este aici. Și face o declarație clară pentru cei care îl vor conduce: toate drumurile, indiferent cât sunt de dificile, sunt o destinație finală, un scop în sine.

4

Complet regândit, definește segmentul premium la Volkswagen Autovehicule Comerciale cu tehnologia sa modernă și designul nou reproiectat. Pentru că indiferent unde și când este utilizat noul Amarok, numeroasele sale sisteme moderne de asistență pentru șofer oferă mai mult suport decât predecesorii săi.

Subliniază caracterul premium cu caracteristici precum iluminarea ambientală1 și un sistem de sunet premium de la Harman Kardon2. Pentru ieșirile în natură, oferă o capacitate îmbunătățită pentru offroad și rezerve de putere V6 opționale. Iar pentru toți cei care caută un vehicul comercial robust și de încredere, acesta oferă noi funcții, cum ar fi cârligul de remorcă de 3,5 t pentru toate transmisiile automate și alte detalii bine gândite pentru utilizarea de zi cu zi. Oricare ar fi cerințele, noul Amarok le rezolvă aproape fără efort.


Acesta este noul design
Noul Amarok se prezintă complet revizuit, cu contururi puternice în designul Volkswagen Autovehicule Comerciale : un ampatament puțin mai lat asigură un unghi de atac mai mare pentru o mobilitate în teren îmbunătățită și există, de asemenea, o accentuare mai masculină în lățime decât la predecesorul său. Farurile moderne "IQ.Light" LED-Matrix3, roți opționale de până la 21 inchi4, pachete de design exterior complet noi, cu stylingbar-uri și trepte nou proiectate, sunt la fel de atragătoare ca și grila radiatorului, care - în funcție de versiune - este împărțită individual într-o secțiune orizontală a părții frontale sau trecerea la un design în formă de X5.


În benă, în zona de încărcare dintre contra-aripi, există suficient spațiu pentru încărcarea transversală a unui europalet, care poate fi fixat acolo cu chingi stabile.


O altă caracteristică nouă este încărcarea statică pe acoperiș de 350 kg: niciodată până acum un cort nu a fost întins pe o suprafață mai frumoasă.


Caracteristici de design exterior:

Grila nouă
Faruri "IQ.Light" LED-Matrix3 și stopuri LED6
Roți de 16"/17"/18"/20"/ 21"4, All Terrain de la 18"
Inscripționare Amarok în relief pe capacul de la benă

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.