Darius Motors Constanta Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Calificative de top pentru ID.41: cinci stele la testul Euro NCAP
04.05.2021
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Calificative de top pentru ID.41: cinci stele la testul Euro NCAP

Ratinguri individuale maxime la toate categoriile de teste. Tehnologia Car2X vine ca echipare standard în Germania la ID.4

ID.4

Wolfsburg - Noul ID.4 a oferit o performanță impresionantă în cadrul renumitului test de siguranță Euro NCAP (European New Car Assessment Programme - programul european pentru evaluarea mașinilor noi). Cu un punctaj cinci stele, primul SUV compact al mărcii Volkswagen bazat pe inovatoarea configurație electrică (MEB) a obținut calificativul de top. Auditorii au acordat modelului ID.4 evaluări pozitive pentru toate criteriile - protecția ocupanților adulți, copiilor și participanților la trafic vulnerabili, precum și în ceea ce privește sistemele de asistență.

 

Evaluarea protecției pasagerilor pentru adulți este bazată pe factori ce includ impactul frontal, impactul lateral și teste pentru protecție cervicală la impactul din spate. Pe baza acestor teste de coliziune și a evaluării măsurilor pentru asigurarea cât mai rapidă a salvării și extragerii, ID.4 a obținut 93% din punctele disponibile raportat la șoferi și pasageri adulți. Pentru copii s-a stabilit un rezultat de 89%.

 

Aceste evaluări se bazează pe trei aspecte importante. Pe lângă examinarea protecției asigurate de sistemele de reținere pentru copii în cazul unui impact frontal sau lateral, evaluarea a examinat și opțiunile din autovehicul pentru instalarea scaunelor pentru copii de diferite dimensiuni, precum și echiparea pe care autovehiculul o oferă pentru transportul copiilor.

 

Pe lângă protecția pasagerilor în autovehicule, Euro NCAP mai examinează și cât de bine pot proteja sistemele automate de frânare de urgență (AEB) participanții la trafic vulnerabili

- pietonii și bicicliștii - în cazul unei coliziuni iminente. Auditorii acordă de asemenea o importanță majoră și altor sisteme standard de asistență. Unul dintre aspectele pozitive ale modelului ID.4 este acela că toate variantele de echipare includ sistemul de avertizare la părăsirea benzii de rulare Lane Assist și asistentul pentru frânare de urgență Front Assist ca standard. ID.4 are asemenea și un airbag central pentru locurile din față; acesta poate contribui la reducerea sau, în cel mai bun caz, prevenirea contactului la nivelul capului între șofer și pasagerul din față, de exemplu în cazul unei coliziuni laterale.

 

Car2X este un alt element tehnologic care, în Germania, este prezent la bordul fiecărui ID.4. Această tehnologie permite autovehiculului să facă schimb de informații cu privire la pericolele locale cu alte autovehicule și cu infrastructura rutieră, prin intermediul rețelei locale wireless WLANp standard. Deja din martie 2020, Euro NCAP a acordat inovatoarei funcții Car2X de avertizare cu privire la pericole premiul Advanced ca recunoaștere a meritelor de pionierat în domeniul echipărilor.

Ca echipare suplimentară opțională, Volkswagen mai oferă și alte sisteme de asistență care pot spori confortul, în cadrul respectivelor lor limite de sistem.

 Cu un punctaj de 85% din punctele disponibile, SUV-ul complet electric de la Volkswagen a oferit o performanță excelentă și la categoria Safety Assist. Punctajul pentru protecția pietonilor și bicicliștilor a fost de 76%.

 Cu cinci stele obținute pentru ID.4, Volkswagen își continuă povestea de succes la testele Euro NCAP - recent, modelul compact ID.33 a obținut punctajul de top în octombrie 2020. Detalii cu privire la testele individuale sunt disponibile public la adresa www.euroncap.com.

 

Un videoclip al testului poate fi accesat aici: https://www.youtube.com/watch?v=0pCeUL-  GB8U

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.