Darius Motors Constanta Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Darius Motors Constanta.

  1. Noutati
  2. Darius Motors, destinația ta Volkswagen în Constanța
17.08.2018
ACTIVITATI CURENTE

Darius Motors, destinația ta Volkswagen în Constanța

Consiliere de specialitate, peste 15 modele în showroom, opțiuni multiple de finanțare, servicii de reparații și întreținere la standarde Volskwagen.

Campanie brand

Darius Motors este dealerul autorizat Volkswagen din Constanța, parte a grupului Rădăcini, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori auto din România.

Ne-am dorit dintotdeauna să devenim prima alegere a clienților în achizitionarea de servicii de vânzare, reparații și întreținere a autoturismelor Volkswagen. Și am înțeles că succesul nostru depinde de măsura în care clienții noștri sunt multumiți de serviciile noastre. De aceea suntem dedicați conceptului de “clienți pe viață”, prin aplicarea căruia ne dorim să construim o relație de parteneriat cu clienții noștri.

Consiliere de specialitate pentru a putea alege Volkswagenul potrivit ție

La Darius Motors Constanța am reunit o echipă de specialiști în domeniul auto, care te vor consilia și te vor ghida pentru alegerea modelului Volkswagen potrivit ție. Indiferent ded modelul Volkswagen pe care îl dorești, consilierii noștri îți vor oferi soluții adaptate nevoilor tale.

Gamă variată de modele disponibile în showroom

Showroomul Darius Motors Constanța acomodează până la 15 modele de autovehicule noi într-un spațiu modern, dedicat mărcii Volkswagen. Ne găsiți pe bulevardul Aurel Vlaicu,nr. 186B, în zona sensului giratoriu al Podului IPMC.

Opțiuni multiple de achiziționare a următorului tău Volkswagen

Oferim informații despre ultimele noutăți tehnologice, dar și configurații personalizate la prețuri avantajoase, disponibile cash, în leasing și în rate. Prin colaborarea cu Porsche Finance Group Romania, îți putem oferi soluții inovatoare de finanțare adaptate cerinţelor și necesităților tale.

Servicii complete de asistență post vânzare

Îți punem la dispoziție servicii de reparații și întreținere la standarde Volkswagen. Profesionalismul service-ului Darius Motors Constanța, împreună cu indicațiile tehnice primite direct de la fabricant, reprezintă rețeta perfectă pentru asigurarea funcționării optime a autovehiculului tău.

 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.