Darius Motors Constanta Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Darius Motors Constanta.

  1. Noutati
  2. Darius Motors, parte a grupului Rădăcini, este noul dealer Volkswagen din Constanța
25.02.2016
NOUTATI FIRMA

Darius Motors, parte a grupului Rădăcini, este noul dealer Volkswagen din Constanța

Suntem Darius Motors, noul dealer Volkswagen din Constanța, parte a grupului Rădăcini, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori auto din România.

Showroom Volkswagen Radacini Motors

Suntem Darius Motors, noul dealer Volkswagen din Constanța, parte a grupului Rădăcini, unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori auto din România.


Anul acesta grupul Rădăcini aniversează 25 de ani de istorie în domeniul auto și din dorința de a fi mai aproape de clienții săi, grupul a inaugurat deschiderea noii case auto Volkswagen în Constanța, prin noi, cei de la Darius Motors, parte integrantă a grupului.

Suntem mândri să fim parte a unui grup care în cei 25 de ani de istorie s-a dedicat clienților, livrând peste 68000 de autovehicule și având un volum de peste 1100000 de intrări în service.
Cu un portofoliu generos de 7 mărci auto de renume în 6 orașe, grupul Rădăcini deține și 11 centre de service, oferind servicii complete, la ultimile standarde ale producătorilor pentru 10 mărci auto: Opel, Volkswagen, Audi, Mazda, Suzuki, Honda, Citroen, Peugeot, Chevrolet, Cadillac.

Misiunea noastră este să devenim prima alegere a clienților în achizitionarea de servicii de vânzare, reparații și întreținere a autoturismelor Volkswagen. Succesul nostru depinde de măsura în care clienții noștri sunt multumiți de serviciile noastre. De aceea suntem dedicați conceptului de “clienți pe viață”, prin aplicarea căruia ne dorim să construim o relație de parteneriat cu clienții noștri

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.