Darius Motors Constanta Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Darius Motors Constanta.

  1. Noutati
  2. Descoperă cele mai noi SUV-uri Volkswagen în cadrul showului aviatic Aeromania
03.07.2018
EVENIMENT

Descoperă cele mai noi SUV-uri Volkswagen în cadrul showului aviatic Aeromania

Noul Touareg, Noul T-Roc si Noul Tiguan, pentru tine, la Aeromania 2018

Aeromania 2018

Și anul acesta Darius Motors Constanța se alătură sponsorilor Aeromania, unul dintre cele mai spectaculoase show-uri aviatice de pe litoral.

Noul Touareg, Noul T-Roc și Noul Tiguan vor fi prezentate publicului în cadrul Aeromania 2018, desfășurat pe Aeroportul Internațional din Tuzla „Alexandru Podgoreanu”.

 

Noul Touareg, o nouă formă a stilului

Lansat în luna martie 2018, Noul Volkswagen Touareg este o apariţie impunătoare şi inconfundabilă pe şosele, fiind desenat din linii incisive şi detalii unice. Secţiune frontală cu personalitate puternică, linii laterale marcante şi blocuri optice spate cu LED atractive: noul Touareg îmbină eleganţa cu caracterul dinamic, toate în haina unui SUV autentic.

T-Roc, cu un caracter de sine stătător

Noul T-Roc stabilește repere noi pe segmentul de mașini SUV, aflat în plină dezvoltare. Noul model îmbină funcționalitatea, manevrarea dinamică și tehnologia, ceea ce îl face atractiv pentru clienții de toate vârstele. Cu design-ul său sportiv și modern, T-Roc reprezintă un nou stil Volkswagen și trasează o direcție nouă în gama de modele ale mărcii.

Noul Tiguan, atractiv și inovator

O apariție care promite multe. Iar Tiguan nu rămâne dator. Numeroase elemente de design continuă cu coerență noul limbaj al formelor şi la interior. Graţie serviciilor de conectivitate disponibile, vă aflaţi întotdeauna în pole-position, inclusiv pe autostrada informaţiilor. Cu tehnologiile sale de ultimă oră, posibilităţile variate de personalizare şi caracteristicile dinamice excelente, Volkswagen Tiguan vă susţine în tot ceea ce doriţi să realizaţi - indiferent dacă drumul într-acolo este off-road, on-road sau on-line.

Programul Aeromania 2018

Cea de-a 12-a ediție a acestui show aviatic are loc pe Aeroportul Internațional din Tuzla „Alexandru Podgoreanu”, în perioada 13-15 iulie. Show-ul aviatic este programat pentru sâmbătă, 14 iulie 2018, însă pasionații de aviație vor avea parte de evenimente interesante tot weekendul 13 – 15 iulie.

Programul celor trei zile:

Vineri, 13 iulie: expoziție de drone și conferință pe teme de aviație – Pria Talks about Aviation – urmată de un workshop de fotografie Nikon (începând cu ora 11.00)
Sambata, 14 iulie: airshow și concerte live – coordonate de Mihai Margineanu (15.00 – 22.00)
Duminica, 15 iulie: picnic pe aeroport si zboruri de agrement (începând cu ora 11.00)

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.