Darius Motors Constanta Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Evoluție spre următorul nivel: Noul Polo este unul dintre primele din clasa sa care oferă conducere parțial automatizată
04.05.2021
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Evoluție spre următorul nivel: Noul Polo este unul dintre primele din clasa sa care oferă conducere parțial automatizată

Design mai pătrunzător: Noul Polo este echipat cu faruri cu led și blocuri optice spate cu led în echiparea standard și beneficiază de un aspect nou atât în partea din față, cât și în partea din spate. Digital și întotdeauna conectat: Cockpit digital (echipare standard), sisteme Infotainment online, operarea climatizării prin intermediul ecranului tactil. Caracteristici high-tech: Echipat pentru prima dată cu IQ.DRIVE Travel Assist (conducere parțial automatizată) și faruri IQ.LIGHT LED matrix (sistem de iluminare interactiv)

Noul Polo

Cu peste 18 milioane de unități construite, Polo este una dintre cele mai de succes mașini compacte din lume. Acum, în cadrul unei premiere mondiale, Volkswagen va dezvălui următorul nivel al evoluției modelului Polo; vânzările prealabile vor începe deja din luna mai. Designul, tehnologiile și matricea de specificații ale acestui bestseller au beneficiat de o actualizare complexă, evidentă imediat ce observi noua parte din față și noua parte din spate a autovehiculului. Iar gama de echipări standard a fost extinsă semnificativ. La bordul fiecărui model veți găsi acum: Faruri cu leduri și blocuri optice spate cu leduri, Cockpit-ul digital (instrumente digitale), un sistem Infotainment și un volan multifuncțional, printre multe altele. În plus, Polo oferă acum conducere parțial automatizată pe întreaga plajă de viteze, datorită sistemului opțional IQ.DRIVE Travel Assist. Alte caracteristici noi includ farurile interactive IQ.LIGHT LED matrix și operarea climatizării automate prin intermediul ecranului tactil.

Noul Polo utilizează tehnologii care anterior au fost disponibile numai în clase superioare de autovehicule. De exemplu, sistemul opțional de asistență IQ.DRIVE Travel Assist. Disponibil pentru prima dată în clasa Polo, acesta reunește noul ACC predictiv (tempomat adaptiv) și sistemul Lane Assist - oferit acum ca standard la fiecare model Polo - pentru a crea un sistem de asistență care permite conducerea parțial automatizată. Cert este: ar trebui să vă străduiți din greu să găsiți o altă mașină din această clasă care să ofere o gamă atât de inovatoare de sisteme de asistență precum Polo. Noile faruri IQ.LIGHT LED matrix sunt un alt element tehnologic cheie al modelului Polo; acest sistem de iluminare interactiv a fost utilizat pentru prima dată la SUV-ul de lux Touareg.

 

Între timp, Volkswagen a reconfigurat pachetele de specificații: configuratorul începe acum cu versiunea Polo și continuă cu Life, Style și R-Line. Chiar și modelul de bază, Polo, se mândrește acum cu o gamă semnificativ mai largă de echipări standard. Acestea includ faruri cu led, blocuri optice spate cu led, volan multifuncțional și sistemul Lane Assist. Un  nou element suplimentar este airbagul central. Amplasat pe lateralul spătarului banchetei spate de pe partea șoferului, acest airbag se deschide înspre centru în cazul unui accident, protejând șoferul și pasagerul din față. În plus, Volkswagen a integrat acum Cockpit-ul digital (instrumente digitale cu un afișaj de 8,0 inch) în echiparea de bază. Și mai există o întreagă gamă de alte funcții disponibile acum ca standard: sistemul de climatizare, sistemul audio Composition Media cu monitor de 6,5 inch, o interfață Bluetooth pentru telefonul mobil, oglinzi exterioare reglabile și încălzite electric și geamuri electrice în întregul autovehicul. Următorul nivel este pachetul de specificații Life. Acesta include caracteristici standard suplimentare cum ar fi jantele de 15 inch în locul celor de 14 inch, App-Connect, o cotieră centrală cu un port USB-C suplimentar în mijlocul habitaclului și capitonaj din piele pe volan și capul schimbătorului de viteze.

 

La fel ca în cazul Life, cele două noi pachete de echipări premium, Style și R-Line, urmează nomenclatura introdusă odată cu actualul model Golf. Style și R-Line plasează accente diferite, însă dispun de niveluri similare din punct de vedere al specificațiilor. Gama extinsă de echipări pentru Polo Style include farurile IQ.LIGHT LED matrix. Alte caracteristici exterioare includ partea frontală distinctivă cu bare orizontale cu aspect cromat, proiectoare de ceață cu leduri și jante din aliaj Ronda de 15 inch. De asemenea inclus în gama extinsă de caracteristici este sistemul Park Distance Control. În interior există o gamă de detalii suplimentare, cum ar fi Cockpit-ul digital Pro de 10,25 inch (inclusiv cu imaginea apelantului, Coverflow, vizualizare hartă și expunere de diapozitive), iluminare ambientală și sistemul Infotainment de 8 inch Ready2Discover, care include App-Connect Wireless. Cu Ready2Discover, clienții dispun de opțiunea de echipare ulterioară cu un sistem de navigație ca funcție la cerere.

 

O singură privire aruncată asupra exteriorului extrem de unic al variantei Polo R este suficientă pentru a-i dezvălui caracterul sportiv. Barele de protecție se deosebesc de cele ale tuturor celorlalte versiuni Polo prin designul lor frapant R. În bara de protecție față, barele transversale și longitudinale negru ultralucios ale prizelor de aer și zona din jurul lor transmit un aer carismatic de dinamism. Și aici, farurile IQ.LIGHT LED matrix și proiectoarele de ceață cu leduri sunt prezente ca echipare standard. Un difuzor - și acesta de culoare negru ultralucios - cu măști de eșapament integrate, cu aspect cromat, în partea inferioară a spatelui autovehiculului deosebește această zonă de versiunile de echipări Polo, Life și Style. Iar jantele din aliaj de 16 inch Valencia sunt disponibile la Polo R-Line ca standard. La fel ca Polo Style, Polo R-Line este echipat cu sistemul Infotainment Ready2Discover.

 

Vedeti aici premiera mondială:

https://www.volkswagen-newsroom.com/en/live-stream-5455

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.