Darius Motors Constanta Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Darius Motors Constanta.

 1. Noutati
 2. Forma urmează fascinația. Noul Volkswagen Arteon
14.07.2017
NOUTATI IN SHOWROOM

Forma urmează fascinația. Noul Volkswagen Arteon

Noul Volkswagen Arteon oferă combinația perfectă dintre un design estetic și un concept general extrem de funcțional. Cu profilul său aerodinamic, geamurile laterale fără ramă și designul posterior plin de personalitate, Noul Arteon nu impresionează doar la prima privire.

Forma urmează fascinația. Noul Volkswagen Arteon

Noul Volkswagen Arteon oferă combinația perfectă dintre un design estetic și un concept general extrem de funcțional. Cu profilul său aerodinamic, geamurile laterale fără ramă și designul posterior plin de personalitate, Noul Arteon nu impresionează doar la prima privire.

Conceput pentru a încânta prin combinația sa de design estetic și carismă sportivă, Noul Arteon oferă o flexibilitate excelentă și un spațiu generos. Puncte forte în orice clasă de vehicule, Noul Arteon are un spațiu pentru bagaje de 563 până la 1.557 litri și un spațiu excelent pentru picioare în partea din spate.

Din punct de vedere tehnic, noul model Volkswagen se remarcă prin tracțiune față și tracțiune integrală, display-uri digitalizate și controale.

Sisteme de comunicare, multimedia şi navigaţie

 • Display Activ de Informare (instrumente digitalizate complete și programabile);
 • Display head-up ce afişează informaţiile esențiale în câmpul vizual direct al șoferului;
 • Noul sistem multimedia Discover Pro cu un ecran de sticlă de 9,2 inch și control prin gesturi;
 • Sistem audio premium DYNAUDIO Confidence;
 • Interfață Business pentru telefonie cu conectivitate optimă, inclusiv la drum;
 • Pachetul Car-net de la Volkswagen cu aplicațiile și serviciile App-Connect, ce oferă acces la telefon, ştiri şi muzică, Car-Net Security & Service ce permite accesul mobil la datele importante ale automobilului și Car-Net Guide & Inform ce asigură o mai bună informare pe toată perioada drumului.

Sisteme inovatoare de asistență a șoferului și conveniență Arteon

 • Cea mai nouă generație de Adaptive Cruise Control (ACC) ține cont acum de limitele de viteză și informațiile privind rutele și reglează automat viteza de conducere în mod corespunzător.
 • Cu ajutorul datelor rutiere și sistemului Noului Arteon, noile lumini dinamice la viraje cu control predictiv al fasciculului anticipează atunci când se apropie o curbă și o luminează înainte ca șoferul să ajungă în curbă.
 • Mai multă siguranță cu Emergency Assist: în cazul în care conducătorul auto devine incapabil să conducă din motive de sănătate, sistemul nu numai că încetinește mașina în limitele de sistem, dar o și dirijează către banda de mică viteză, în funcție de trafic.
 • La manevrele de parcare, în viraje sau la ieşirea de pe drumuri secundare cu vizibilitate slabă, funcţia opţională Area View redă zona din jurul Noului Arteon.
 • La înregistrarea posibilităţii de părăsire neintenţionată a benzii de rulare, asistentul Lane Assist vă poate avertiza şi poate interveni cu o măsură de corecţie asupra direcţiei.
 • Diferențialul blocabil electronic XDS oferă mai multă plăcere la condusul pe şoselele virajate: frânând roata din faţă, de pe interiorul virajului, aceasta nu poate derapa.
 • Sistemul Park Assist manevrează mașina pe locul de parcare ales.


Echipare


Pe lângă versiunea standard, Noul Arteon este disponibil în două linii de echipare exclusive: Elegance și R-Line. Configurația standard Arteon Elegance este axată pe un aspect rafinat, în timp ce Arteon R-Line pune sportivitatea în centrul configurației vehiculului – așa cum este tipic pentru toate modelele Volkswagen R-Line.Gama de dotări opționale include caracteristici cum ar fi o trapă panoramică cu înclinare/glisantă, aer condiționat automat cu reglare pe 3 zone (Air Care Climatronic, inclusiv senzor de calitate a aerului și filtru de alergeni), scaune față cu masaj, volan multifuncțional încălzit și două tonuri de piele Nappa pentru interior.


Motorizare si preturi

Opțiunile de motorizare pentru Noul Arteon la debutul pe piață, sunt două variante puternice pe benzină și diesel – un TSI care oferă 206 kW/280 CP și un TDI biturbo care produce 176 kW/240 CP. Ambele versiuni sunt furnizate standard cu o cutie de viteze cu două ambreiaje (DSG) și tracțiune integrală 4Motion.

Prețurile pentru Noul Arteon, cu motorizarea de 206 kW/280 CP (TSI) și 176 kW/240 CP (TDI) pornesc de la 44.614 € (inclusiv TVA) și respectiv 43.014 € (inclusiv TVA).

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.