Darius Motors Constanta Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. ID.3 își sărbătorește premiera mondială la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt (IAA)
02.09.2019
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

ID.3 își sărbătorește premiera mondială la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt (IAA)

ID.3 reprezintă realinierea brandului Volkswagen mai bine decât ar fi putut să o facă orice alt model.

ID3

Mobilitatea electrică va fi subiectul cheie al standului de expoziție Volkswagen de la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt (IAA) din acest an. Nu numai că ID.3 va fi expus vizitatorilor, diverse studii despre următoarele modele din familia ID vor fi disponibile publicului prezent. Aceste modele vor fi lansate la puțin timp după ID.3. La fel ca toate celelalte modele din familia ID., noul ID.3 este bazat pe noua matrice de acționare electrică modulară (MEB), care a fost concepută special pentru consumul electric, asigurând și un interior de mașină considerabil mai mare.   

După modelele Beetle și Golf, noul ID. introduce cel de-al treilea capitol de importanță strategică majoră pentru istoria brandului Volkswagen. La jumătatea lunii mai, Volkswagen s-a bucurat de o lansare de success, cu pre-rezervări pentru prima ediție a ID.3, o ediție specială, exclusivă, cu o selecție fantastică de echipamente disponibile pentru accesorizarea mașinii. Ediția a fost limitată la doar 30.000 de mașini.

Un lucru cert este că orice problemă legată de eficiența bateriilor este un subiect al trecutului când vine vorba de ID.3. Și asta pentru că modelul ID.3 vine cu posibilitatea de a fi accesorizat cu una dintre cele trei baterii de dimensiuni diferite; o baterie mare (77 kWh cub2), o baterie medie (58 kWh cub) și o baterie mică (45 kWh cub). În funcție de bateria aleasă, mașina poate parcurge o distanță cuprinsă între 330 și până la 550 de kilometri (conform WLTP). Datorită capacității sale excelente de încărcare, o autonomie de aproximativ 290 de kilometri poate fi reîncărcată în doar 30 de minute (la o capacitate de încărcare de 100 kW). De asemenea, Volkswagen va oferi garanție pentru baterii timp de opt ani sau pentru 160.000 de kilometri. 

Prețul de pornire pentru o mașină din seria ID.3 va fi sub valoarea de 30.000 EUR în Germania, acest lucru înseamnând că vorbim despre o adevărată democratizare a mașinilor electrice. Un alt beneficiu al primei mașini complet electrice de la Volkswagen este faptul că ID.3 va avea o amprentă de carbon neutră pe toată perioada folosirii, dacă deținătorii își vor încărca în mod constant mașinile folosind energie regenerabilă. 

Cu ID.3 nu va lipsi nici plăcerea de a conduce; odată ce ai călcat pedala, ID.3 va accelera extrem de rapid și asta datorită tracțiunii pe roțile din spate și a performanțelor motorului de 150 kW/ 204 CP. Producția modelului ID.3 urmează să înceapă așa cum a fost planificată încă de la început, la sfârșitul anului 2019, primele mașini urmând să fie livrate până la jumătatea anului 2020. 

1)   Mașina nu este disponibilă deocamdată spre vânzare în Europa.

2)   cub = capacitatea utilizabilă a bateriei.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.