Darius Motors Constanta Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Mai mult de 15.000 de pre-rezervări pentru ID.3
20.05.2019
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Mai mult de 15.000 de pre-rezervări pentru ID.3

La startul etapei de pre-rezervări de la Berlin, de pe data de 8 mai, toate camerele au fost îndreptate spre Volkswagen ID.3

ID3

La mai puțin de o săptămână de la startul rezervărilor pentru ID.3, au fost primite mai mult de 15.000 de cereri pentru primul model al noii familii integral electrice ID., respectiv mai mult de jumătate din volumul total de 30.000 de automobile gândit pentru această etapă. Modelul Volkswagen a atras cel mai puternic interes din partea clienților din Germania, Norvegia, Olanda, Marea Britanie sau Suedia. Sistemele informatice din spatele platformelor de rezervare sunt acum stabile după un val uriaș de clienți venit în prima fază. "Răspunsul pozitiv primit din partea clienților ne arată că aceștia sunt pregătiți pentru un viitor electric. Cei care doresc să fie printre primii care vor conduce un ID.3 nu ar trebui să mai aștepte prea mult până să se înregistreze. Numărul de pre-rezervări crește constant".

Potențialii clienți se pot înregistra online pentru un a beneficia de unul din modelele din slotul inițial de producție ID. 3 accesând https://www.volkswagen.ro/id-hub/id-family/id, și realizând un depozit de 1.000 de euro.

În plus, dincolo de pachetul de dotări complete, clienții care vor achiziționa o mașină din ediția specială ID.3 1ST vor beneficia de posibilitatea de a încărca mașina fără nici un cost în primul an, în limita a 2.000 kWh la toate punctele publice de reîncărcare conectate la aplicația Volkswagen We Charge, folosind rețeaua de încărcare rapidă pan-europeană IONITY.

Modelul ID.3 este produs fără impact asupra mediului. Producția ID.3 1ST urmează să demareze, așa cum a fost plănuit, la sfârșitul anului 2019, iar primele vehicule vor fi livrate clienților la mijlocul anului 2020.    

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.