Darius Motors Constanta Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Noul Golf, nerăbdător să pornească la drum
10.10.2019
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Noul Golf, nerăbdător să pornească la drum

Volkswagen va prezenta în premieră mondială cea de-a opta generație Golf

Golf8

Dacă vorbim despre bestselleruri din domeniului auto, Golf-ul este cu siguranță unul dintre ele. Dezvoltat și îmbunătățit de la o generație la alta, Golf a devenit un model de succes în întreaga lume. În doar două săptămâni, pe 24 octombrie, Volkswagen va prezenta în premieră mondială cea de-a opta generație Golf, mult mai digitalizată și conectată și, de asemenea, echipată cu o serie de inovații și cu un design extrem de expresiv.

 

Punctele forte care au făcut din Golf un bestseller la nivel mondial au fost perfecționate în cadrul noii generații. Alături de noua gamă de motorizări eficiente, tehnologia de suspensie a fost și ea îmbunătățită, oferind noului model un plus de agilitate. Noul Golf devine, de asemenea, un trendsetter în ceea ce privește ecosistemul interior al mașinii, mai digitalizat și conectat, cu funcții inovatoare de conducere asistată și cu servicii și dotări bazate cu predilecție pe online.

 

Designul său exterior este mai dinamic ca oricând, deși poate fi instantaneu recunoscut drept un Golf din toate unghiurile. Interiorul oferă modelului compact un aspect fresh datorită culorilor, tapițeriei și noului afișaj digital de bord (digital cockpit).

 

Noua generație Golf urmează să intre pe piață în luna decembrie a anului în curs.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.