Darius Motors Constanta Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Noul T-Roc R, o combinație de performanță și lifestyle
26.02.2019
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Noul T-Roc R, o combinație de performanță și lifestyle

T-Roc R va fi expus în premieră mondială la Geneva

T-Roc R

Volkswagen va prezenta la Salonul Auto de la Geneva (7- 17 martie 2019) T-Roc R, un model de vârf al liniei de succes de produse crossover. Dezvoltat de divizia Volkswagen R, acest vehicul puternic se poate lăuda cu cifre impresionante la capitolul performanță: motor TSI cu patru cilindri, cu capacitate de 2 litri și putere de 221 kW/300 CP și un cuplu de 400 Nm. Combinația standard dintre cutia de viteze DSG cu 7 trepte și sistemul de tracțiune integrală 4Motion asigură o accelerație excelentă, fără pierderi de tracțiune. Volkswagen T-Roc R poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 4,9 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată electronic la 250 km/ h.

Mecanismul de rulare sport (cu suspensii joase) asigură o stabilitate ideală a mașinii pe șosea. Sistemul progresiv de direcție vine ca dotare standard și ajută șoferul să fie mai agil la volan; sistemul de frânare de 17 inch oferă o frânare eficientă.

Variantele de condus includ un mod de curse, care garantează o experiență deosebit de sportivă în perioada petrecută la volan. În completarea acestor dotări vine și controlul stabilității, care asigură o tracțiune optimă în timpul accelerării, oferind, în același timp, un cuplu maxim și un program corespunzător de gestionare a stabilității. Caracteristica de control electronic a stabilității ESC poate fi oprită manual, pentru o experiență și mai dinamică la volan.

Caracteristicile sportive ale T-Roc R sunt accentuate de designul săi inconfundabil, atât la exterior, cât și la interior. Grila radiatorului a fost reproiectată și este prevăzută acum cu o bandă argintie, cu finisaj din aluminiu anodizat pe partea inferioară, care traversează întreaga lățime a vehiculului. Modelul specific al barei de protecție este vopsit în aceeași culoare cu mașina.

Unitățile de iluminare din sistemul de lumini de zi vertical sunt integrate în partea din față. Bara de protecție din spate include grile de aerisire în partea superioară și un diffuser specific liniei de echipare "R", într-o culoare contrastantă. Sistemul de evacuare cu două capete, atât pe partea stângă, cât și pe dreapta, este specific liniei "R". T-Roc R este echipat cu jante de aliaj Spielberg de 18 inch ca dotare standard. Jantele din aliaj mat Pretoria Dark Graphite de 19 inch și anvelopele de 235/40 R19 sunt disponibile ca opțiune suplimentară.

Pragul exterior este din oțel inoxidabil și are inscripționat logo-ul "R", care poate fi regăsit atât pe grila radiatorului, cât și pe părțile laterale ale vehiculului. De asemenea, sigla "R" este afișată pe spatele scaunelor. Volanul sport din piele, multifuncțional, prevăzut cu padele și cusătură decorativă în culoarea Crystal Grey subliniază componenta sportivă a mașinii, la fel ca sigla "R", plafonul negru și formula de salut de pe ecranul de pornire. Pedalele strălucesc datorită oțelului inoxidabil din care sunt fabricate.

Noul model crossover, o declarație de lifestyle și performanță, are la bază conceptul armonios propus de modelul T-Roc, din care au fost deja vândute 200.000 de unități. Noul T-Roc R extinde gama crossover-ului compact, cu un model sportiv pentru persoanele care acordă importanță deosebită aspectului elegant, dar și performanțelor remarcabile la volan.

Videoclipul de prezentare a noului T-Roc R: https://www.youtube.com/watch?v=aamPGSppIZY

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.