Darius Motors Constanta Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Noul Volkswagen Transporter 6.1, prezentat în premieră la cel mai mare târg de mașini și utilaje de construcții
18.04.2019
STIRI DE LA VOLKSWAGEN COMERCIALE

Noul Volkswagen Transporter 6.1, prezentat în premieră la cel mai mare târg de mașini și utilaje de construcții

Prezentat publicului atât în varianta furgon, cât și în cea de șasiu cu benă cabină dublă

Transporter 6.1

După premiera noului model Multivan 6.1 în februarie, noul Volkswagen Transporter 6.1 a fost prezentat pentru prima oară publicului la München în cadrul Bauma 2019, cel mai mare târg din lume pentru mașini și utilaje de construcții. Prezentat atât în varianta furgon, cât și în cea de șasiu cu benă cabină dublă, noul Transporter 6.1 a fost pregătit să se prezinte experților din întreaga lume.

Un plus de siguranță pentru sistemele de asistență
Sufixul 6.1 ales pentru acest upgrade a celei de-a șasea generații Transporter se datorează faptului că modificările tehnice efectuate depășesc cu mult orice actualizare normală a modelului. Un exemplu în acest sens este trecerea de la sistemul de direcție hidraulic la servomotorul electromecanic - o înlocuire a sistemului atât de complexă încât se întâmplă în mod normal într-o linie de produse numai atunci când se face trecerea completă la generația următoare. Ca urmare a direcției electromecanice, pe linia de produse se introduce un spectru complet nou de sisteme de asistență pentru șoferi și, prin urmare, o creștere semnificativă a siguranței și a ușurinței de utilizare. Noile sisteme de asistență includ tehnologii cum ar fi Lane Assist, Park Assist, protecție laterală (avertizează dacă se apropie periculos de obstacole sau pietoni), Rear Traffic Alert care protejează împotriva accidentelor în timpul mersului cu spatele și Trailer Assist (simplifică foarte mult manevrarea cu utilaj remorcat). Gama de sisteme noi este completată de o funcție dinamică a semnalizării semnelor rutiere (disponibilă în combinație cu sistemul de navigație). O altă caracteristică standard este noul sistem Cross Wind Assist care stabilizează Transporter 6.1 dacă este suprins de o rafală puternică de vânt. Modelul este echipat de asemenea, în mod standard cu sistem de frânare post-coliziune și sistemul de asistență la pornirea în pantă.


Simplificarea muncii de zi cu zi prin detaliile perfecte 

Pentru acest nou model au fost dezvoltate elemente complet noi, adaptate special pentru acest autovehicul: o priză electrică de 230V la scaunul șoferului și un compartiment în bancheta dublă ce se poate încuia, pe partea pasagerului. În plus, a fost concepută total în premieră o opțiune de încărcare pentru obiectele foarte lungi, care pot fi acum împinse sub bancheta dublă de pe partea pasagerului (funcție de încărcare sub scaun). Astfel, lungimea compartimentului cargo crește de la 2.450 mm la 2.800 mm sau de la 2.900 mm la 3.300 mm (ampatament extins). În dotarea standard, Transporter este echipat cu o incintă separată în compartimentul cargo (pentru autovehicule cu perete despărțitor). Iar compartimentul cargo este închis și separat de cabină. Mai există două alte opțiuni: închidere doar a compartimentului cargo („Mod livrare poștală") sau închidere doar a cabinei („Mod atelier service"). Volkswagen va mai lansa și o a treia opțiune, „Pachetul curier”, în care piesele autovehiculului supuse unor solicitări ridicate, cum ar fi alternatorul, bateria și transmisia au o construcție și mai robustă.

Upgrade al echipamentelor standard

Echiparea standard cu geamuri electrice, închiderea centralizată, oglinzile exterioare încălzite și reglabile electric, noile faruri H7, luminile interioare cu leduri mai eficiente energetic și sistemul radio cu o unitate Bluetooth hands-free reprezintă specificațiile echipamentelor standard ce au suferit un upgrade semnificativ la Transporter 6.1. 

Pregătit pentru viitor: funcții interioare digitale
Pentru Volkswagen Transporter T6.1 a fost reconceput panoul de bord de la T6.1, iar condițiile de la locul de muncă ale șoferului s-au adaptat sistematic la lumea digitală din autovehicul, fiind implementate condițiile necesare pentru a integra Digital Cockpit (instrumente complet digitizate) și a treia generație de infotainment (MIB3) în T6.1. 
Cardul SIM integrat (eSIM) rămâne însă cel mai important element de echipament dintre toate sistemele infotainment.  eSIM permite accesul la o nouă gamă de servicii și funcții online, fiind inclus standard pentru Composition Colour, și este disponibil ca opțiune pentru Composition Audio.

Motoare diesel eficiente cu putere între 90 și 199 CP
Toate motoarele sunt conform standardului de emisii Euro-6d-TEMP-EVAPT. Transporter 6.1 va fi echipat cu motoarele de 2,0l turbodiesel de mare eficiență (2.0 TDI). Noile motoare vor livra o putere de 66 kW/90 CP, 81 kW/110 CP,  110 kW/150 CP și 146 kW/199 CP. Versiunea  110 kW/150 CP va disponibila si in varianta 4MOTION. 
Pe baza unui parteneriat cu ABTT, Transporter 6.1 va fi oferit chiar și ca autovehicul cu zero emisii. Cu o putere de 82 kW/112 CP și o sarcină utilă de până la 1,2t, sunt posibile autonomii de peste 400 km (NEDC), autovehiculul fiind astfel ideal pentru utilizare comercială în lumea urbană.

Noul Transporter 6.1 va putea fi curând configurat și comandat la Darius Motors Constanța, dealer și service autorizat Volskwagen. 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.