Darius Motors Constanta Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Premieră mondială a modelelor T-Cross Breeze și up! la Salonul Auto de la Geneva
06.04.2016
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Premieră mondială a modelelor T-Cross Breeze și up! la Salonul Auto de la Geneva

După lansarea modelului BUDD-e laTârgul de Produse Electronice de Larg Consum CES de la Las Vegas, Volkswagen surprinde și vizitatorii de la Geneva cu un prototip modern.

T - cross breeze

Modelul T-Cross Breeze este cel mai compact SUV produs de Volkswagen. Este primul SUV decapotabil din clasa sa și în același timp un cabriolet accesibil cu poziție de ședere ridicată, pentru a oferi o vizibilitate perfectă. La fel ca BUDD-e, modelul T-Cross Breeze are un concept de comenzi pentru autovehicul care nu are nici măcar un comutator.

Dr. Herbert Diess, președintele Comitetului Director al Volkswagen, explică: "2016 va fi un an al noilor începuturi pentru Volkswagen. T-Cross oferă o primă imagine de perspectivă asupra viitoarelor modele Volkswagen. Ne vom dezvolta în special gama de SUV-uri și pe viitor vom oferi un model SUV în fiecare segment de bază."

Noua versiune a modelului up! va revigora, de asemenea, segmentul autovehiculelor de mici dimensiuni. Gama extinsă de motorizări este impresionantă. Oferind o serie de motoare puternice pe benzină, unități eficiente pe gaz natural sau electrice, noul up! asigură motorul potrivit pentru toate gusturile. 
Distracția maximă la conducere este oferită de versiunea de top care dezvoltă 66 kW / 90 CP (TSI)*. Sunt disponibile, de asemenea, trei linii de echipare, un model crossover și un mini-furgon de distribuție marfă spațios, "load up!", precum și numeroasele opțiuni de personalizare. Pe lângă noile vopsele, tapițerii și planșe de bord moderne, modelul up! poate fi înfrumusețat și cu autocolante cu design modern. O altă inovație este reprezentată de integrarea smartphone-ului: acesta se contopește perfect cu autovehiculul prin intermediul unei aplicații și devine simultan computer de bord, sistem de navigație și player audio.

Pentru fanii sunetului perfect, Volkswagen oferă "up! beats", reglat fin de specialiștii americani de la BeatsAudio™. Este un model extrem de atractiv și un adevărat deschizător de drumuri, cu sistemul său audio premium de 300 de wați cu șapte difuzoare (două pentru sunete înalte, două difuzoare de bandă largă, două woofere și un subwoofer) ce promite o experiență audio impresionantă. Fie că preferați hip-hop, heavy metal, rock, pop sau electro,la bordul up! beats puteți să simțiți cu adevărat muzica.

Sursa: volkswagen.ro

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.