Darius Motors Constanta Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Record pentru noul Passat încă de la intrarea în producție: noua variantă atinge pragul de 30 milioane unități pentru cel mai bine vândut model de dimensiuni medii
05.04.2019
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Record pentru noul Passat încă de la intrarea în producție: noua variantă atinge pragul de 30 milioane unități pentru cel mai bine vândut model de dimensiuni medii

Fabrica Volkswagen din Emden scoate de pe linia de producție Passat-ul cu numărul 30.000.000

Record Passat

Film Passat a depășit pragul de 30 de milioane unități produse în fabrica din Emden. Nici un alt model business de dimensiuni medii nu a avut vânzări mai mari decât Passat. Mașina cu numărul 30.000.000 a fost un Passat GTE Variant, model hibrid plug-in, nuanța argintiu metalizat (Pyrite Silver Metallic). Acesta este unul dintre primele modele dintr-o nouă etapă evolutivă pentru marcă și propune o serie de actualizări tehnice extinse. Procesul de pre-vânzare pentru Europa demarează în luna mai. Passat-ul care a atins acest prag în producție va fi folosit în următoarele luni ca mașină de teste pentru presa auto internațională.

Passat-ul este una dintre cele mai importante și de succes mașini Volkswagen - de la lansarea sa în urmă cu 46 de ani, 30 de milioane de clienți au crezut în acest model Volkswagen. Astfel, Passat a devenit una dintre cele mai importante mașini din lume, un model care este ca acasă atât în Beijing, cât și în Berlin, Sydney, Johannesburg sau pe străzile din San Francisco. Suntem foarte încântați de acest model de referință pentru categoria din care face parte", a declarat Ralf Brandstätter, Chief Operating Officer (COO) Volkswagen.

"Passat este produs acum în zece fabrici  de pe trei continente și livrat în peste 100 de piețe. Passat este cu adevărat  un  succes global", a declarat Dr. Andreas Tostmann, membru în Consiliul de Conducere responsabil producție pentru marca Volkswagen.

Volkswagen oferă modelul Passat în diverse versiuni, adaptate pentru fiecare continent. Cea de-a opta generație a modelului european va fi lansată curând în varianta berlină, plus o variantă cu o nouă configurație tehnică. Datorită sistemului "Travel Assist"- sau sistemul IQ.DRIVE, pentru a utiliza denumirea mărcii Volkswagen pentru sistemele sale inteligente de condus - Passat este prima mașină Volkswagen care va putea fi condusă parțial cu ajutorul sistemelor de asistență la orice viteză (de la 0 la 210 km/h). Noul model include și caracteristici precum IQ.LIGHT -faruri LED Matrix, dar și sistemul de  infotainment modular MIB3 cu aplicații ce pot fi accesate online.

Varianta îmbunătățită Passat GTE joacă un rol important în categoria sa. La fel ca modelul cu numărul 30.000.000, modelele hibrid plug-in vor oferi o autonomie semnificativ mai mare. Autonomia actuală este de 55 km, potrivit măsurătorilor WLTP, respectiv 70 km potrivit NEDC. Noul Passat GTE (160 kW/218 cp) deja respectă limitele de emisii Euro 6d, care vor fi aplicate pentru mașinile produse începând cu anul 2021.

Pe data de 14 Mai 1973, Volkswagen lansa la fabrica din Wolfsburg producția primului Passat sub slogan-ul "Începutul unei noi ere VW". Modelul anunța o nouă familie de mașini cu motoare răcite cu apă, tracțiune față și șasiu din oțel ultra-modern. Poziționată ca model mediu, Passat a fost succesorul lui VW 1600 (tip 3 cu motor poziționat în partea din spate, răcit cu aer, tracțiune spate). În acea zi din mai, în urmă cu 46 de ani, nimeni din Wolfsburg nu bănuia că Passat-ul va ajunge să vândă 30 de milioane de unități depășind legendarul Beetle (21,5 milioane). Alături de Golf (35 de milioane) și Beetle, Passat este unul dintre cele mai bine vândute mașini Volkswagen din toate timpurile.

Film aniversare Passat.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.