Darius Motors Constanta Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Salonul Auto Internațional de la Frankfurt (IAA) 2019: Volkswagen dă startul revoluției electrice cu ID.3, prezentat în premieră mondială
10.09.2019
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Salonul Auto Internațional de la Frankfurt (IAA) 2019: Volkswagen dă startul revoluției electrice cu ID.3, prezentat în premieră mondială

Volkswagen lansează la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt (IAA) noul ID.3, prima mașină complet electrică din noua familie ID.

ID.3

→ Noul model ID.31: trei dimensiuni diferite ale bateriei pentru o autonomie de până la 550 km. Prețurile încep de la mai puțin de 30.000€. Livrările vor începe la jumătatea anului 2020;

→ Un e-up!1mai inteligent: noul model oferă autonomie reală de până la 260 km și își face debutul la IAA. Ofertă de leasing deosebit de atractivă în faza de pre-vânzare;

→ E-Golf versatil3: noua echipare reduce semnificativ prețul e-Golf. Volkswagen folosește 1.500 de modele e-Golf pentru programul de mobilitate "WeShare" din Berlin.

Viitorul este rareori la fel de tangibil ca la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt (IAA), unde tocmai a fost lansat noul ID.3 de la Volkswagen, prima mașină complet electrică din noua familie ID. Prețul de pornire va fi mai mic de 30.000€2. ID.3 are potențialul de a ne conduce către o eră a producției de autovehicule electrice la scară largă. "ID.3 este prima mașină electrică din lume cu o amprentă neutră în materie de CO2. În consecință, își pune o amprentă importantă în industrie: prin tehnologia inovatoare, prin libertatea mobilității individuale și prin protejarea mediului înconjurător", a explicat la IAA Ralf Brandstätter, COO Volkswagen Passenger Cars.

În cadrul IAA (12 - 22 septembrie), ID.3 va fi însoțit de alte două modele electrice Volkswagen: cea mai recentă generație a E-up-ului!1/2 și actualul e- Golf2/3. Este vorba despre trei premiere Volkswagen, trei mașini cu emisii zero, pentru prezent și viitor. Volkswagen va prezenta, de asemenea, și alte mașini conceptuale din familia ID., pentru o perspectivă mai amplă asupra viitorului: spațiosul ID. CROZZ4SUV, ID. BUZZ4, prezentată ca van-ul viitorului, modelul avangardist ID. VIZZION4și celebrul buggy, de data aceasta complet electric, ID. BUGGY4. Aceste vehicule creează o punte spre viitor la IAA 2019 și propulsează mobilitatea pentru pasageri de la Volkswagen, precum și mobilitatea auto în general, într-o nouă eră.
ID.3 1ST- mașina vizionară.Ca toți membrii familiei ID., designul noului ID.3STse bazează pe matricea modulară pentru producția de mașini electrice (MEB) dezvoltată de Volkswagen. La mijlocul lunii mai, Volkswagen a început cu succes faza de pre-rezervare pentru noul ID.3 1ST- o ediție specială exclusivă, în doar 30.000 de unități, cu un set complet de caracteristici.

ID.3 1STva veni echipat cu bateria de dimensiune medie, dintre cele trei pe care modelul le are disponibile, iar livrările au fost programate să înceapă la jumătatea anului 2020. Prețul de bază pentru acest model va fi sub 40.000€. Acest preț va include până la 2.000 kWh de energie electrică pentru un an după ziua înregistrării inițiale a vehiculului. Bateria mașinii ID.3 1STare o capacitate de 58 kWh. Această baterie va furniza energie motorului electric de 107 kW și va permite o viteză maximă de 160 km/h și o autonomie de până la 420 de kilometri (WLTP). ID.3 va fi disponibil, de asemenea, cu o baterie de 45 kW sau 77 kW. Cu bateria de 45 kW, ID.3 va putea parcurge până la 330 de kilometri (WLTP) cu o singură încărcare. Optați pentru varianta de 77 de kWh și autonomia va crește până la 550 de kilometri (WLTP).

e-up! - mașina inteligentă.Cu noul e-up!, Volkswagen face mobilitatea electrică accesibilă tuturor. Noul preț de bază, semnificativ mai mic, va fi de 21.975€ în Germania. În același timp, autonomia vehiculului cu patru uși crește până la 260 de kilometri datorită unui nou sistem de baterii (32,3 kWh capacitate netă utilizabilă). Oferă mobilitate inteligentă și conducere cu emisii zero pentru flote, mașini de companii și șoferi obișnuiți. O ofertă de leasing deosebit de atractivă va fi disponibilă în Germania la lansarea etapei de pre-vânzare: oricine va bate palma pentru unul dintre primele vehicule e-up!, în perioada 18 septembrie - 31 octombrie 2019, va putea lua in leasing vehiculul cu emisii zero, care generează 61 kW/83 CP și care include Infotainment, integrarea smartphone-ului, precum și sistemul de aer condiționat, pentru doar 159€ 5pe lună. 

e-Golf - mașina versatilă.Începând din 2014, cea mai populară mașină din Europa, Volkswagen Golf, este disponibilă și ca vehicul complet electric, cu emisii zero. e-Golf a fost primul model Volkswagen din clasa compactă produs la scară largă și echipat cu un sistem de acționare electrică. A doua generație a vehiculului electric a fost lansată în 2017 cu tehnologie nouă. Cu o putere de 100 kW/136 CP, e-Golf are o autonomie reală cuprinsă între 170 și 230km6. Datorită autonomiei sale, modelul e-Golf, acum cu un preț redus semnificativ, răspunde în mod ideal nevoilor celor care peferă să folosească mașina în oraș. Din acest motiv, Volkswagen folosește, de asemenea, 1.500 de modele e-Golf pentru programul de mobilitate "WeShare" lansat în capitala Germaniei, Berlin, în 2019. În 2020, "WeShare" urmează să fie lansat și la Hamburg și Praga.

 

1) Mașina nu este disponibilă deocamdată spre vânzare.

2) Toate prețurile și echipamentele sunt pentru piața din Germania.

3) e-Golf: consum de energie NEDC în kWh/100 km, combinat: 13,8 - 12,9 kWh/100 km; Emisii de CO2 combinate: 0 g/km; clasa de eficiență: A +.

4)Vehicul concept.

5) Oferta Volkswagen Leasing GmbH, Gifhorner Str. 57, D-38112 Braunschweig, pentru e-up! pentru partenerii Volkswagen valabilă până la 31 octombrie 2019. Necesită un rating de credit adecvat. Preț recomandat: 21.975€. Suma creditului net (prețul de achiziție), ținând cont de Bonusul de mediu Volkswagen și alte reduceri: 17.370,90 euro. Plată specială de leasing: 2.000,00€, 36 de rate lunare de leasing de 159,00€, total 7.724,00€. Rata împrumutului (fix) 0,10%, rata dobânzii efective anuale de 0,10%, termenul de 36 de luni, 10.000 km kilometraj anual. Consumatorii au dreptul legal de retragere. 

6) *Intervalul obținut în condiții reale variază în funcție de stilul de conducere, viteza, utilizarea funcțiilor de confort sau echipament auxiliar, temperatura ambientală, numărul de pasageri/sarcină și teren. Intervalul de autonomie servește drept reper pentru vehiculul specific și reflectă ceea ce 80% dintre clienții Volkswagen vor atinge ca medie anuală. Limita inferioară a intervalului acoperă, de asemenea, conducerea pe autostradă la viteze moderate și conducerea la temperaturi scăzute în timpul iernii. 

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.