Darius Motors Constanta Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Salonul Internațional Auto de la Geneva: Patru premiere mondiale vor fi atracțiile majore, electrizante ale târgului
05.03.2019
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Salonul Internațional Auto de la Geneva: Patru premiere mondiale vor fi atracțiile majore, electrizante ale târgului

ID. BUGGY, cea de-a opta generație a familiei Passat, lansarea T-Roc si lansarea Touareg V8 TDI

Salonul Auto Geneva

Wolfsburg/Geneva - Marca Volkswagen vine la cea de-a 89-a ediție a Salonului Internațional Auto de la Geneva (7-17 martie) cu nu mai puțin de patru premiere mondiale.  Cele patru atracții principale accentuează două teme majore: mobilitatea electrică și performanța. "Marca trece printr-o transformare importantă. Facem progrese excelente în  digitalizarea companiei și în electrificarea gamei de modele", a anunțat Ralf Brandstätter COO al mărcii Volkswagen în cadrul conferinței de presă de astăzi.

Cu noul ID. BUGGY, marca Volkswagen evidențiază o altă capacitate a matricei modulare electrice (MEB). Aspectul purist al mașinii concept, 100% electrice, este o interpretare modernă a celebrului buggy american creat pentru a străbate dune de nisip în anii 60-70. Pe atunci, la baza mașinii stătea  șasiul modelului Beetle. Astăzi platforma MEB demonstrează o flexibilitate similară, Volkswagen reușind din nou prin ID. BUGGY să evidențieze potențialul acesteia.

"Avantajele tehnice ale platformei MEB sunt cât se poate de concludente. Dimensiunea, bateria și sistemul de propulsie, toate pot fi modificate. Astfel, putem  realiza configurații diverse pentru modele diferite care se vor adresa unor segmente variate de piață, venind astfel în întâmpinarea dorințelor specifice ale clienților noștri. ID. BUGGY este o demonstrație fascinantă în acest sens", a declarat Dr. Frank Welsch, membru în Consiliul de Conducere a diviziei de autovehicule pentru pasageri Volkswagen, responsabil de dezvoltarea tehnică.

Modelele din cea de-a opta generație a familiei Passat sunt mai confortabile, mai digitalizate și sofisticate din punct de vedere tehnic. Noul Passat încorporează ultimele inovații ale mărcii. Un exemplu este funcția

Travel Assist, inclusă în premieră pe Passat. Modelul va fi primul din portofoliul Volkswagen care poate fi condus parțial automatizat la viteze până la  210 km/h. O altă notate în dotarea noului Passat este volanul multifuncțional capacitiv. Acesta detectează atingerea șoferului oferind o interfață interactivă pentru sisteme ca Travel Assist. Modelul Passat cu numărul 30 milioane va pleca de pe liniile de producție în această primăvară, modelul fiind cel mai de succes pe plan mondial la categoria mașini de dimensiuni medii.

Cu Volkswagen T-Roc R, producătorul auto de la Wolfsburg vine la Geneva cu o variantă nouă, sportivă pentru linia de producție dedicată modelelor crossover. Dezvoltat de Volkswagen R acest model puternic prezintă performanțe impresionante: motor TSI în patru cilindri cu capacitate de 2 litri și o tehnologie TSI testată de marcă are o  putere de 221kw/300 CP și un cuplu de 400 Nm. Volkswagen T-Roc R poate accelera în doar 4,9 secunde de la 0 la 100 km/h, viteza maximă fiind limitată electronic la 250 km/h.

O altă premieră mondială a mărcii Volkswagen este modelul Touareg V8 TDI. Cu o putere de 310 kW/421 CP- acest TDI reușește să atingă un cuplu maxim de 900 Nm, fiind cel mai puternic SUV diesel în liniile de producție ale unui producător auto german. La fel ca modelele din linia V6, noul V8 îndeplinește cerințele Euro 6d-TEMP la capitolul standard de emisii. Echiparea standard include suspensii pneumatice pe toate roțile pentru confort maxim și condus aerodinamic pe teren accidentat.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.