Darius Motors Constanta Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Darius Motors Constanta.

  1. Noutati
  2. Top 5 motive pentru a alege intodeauna un service autorizat
18.08.2017
NOUTATI IN SHOWROOM

Top 5 motive pentru a alege intodeauna un service autorizat

Pentru ca masina ta sa isi pastreze fiabilitatea si valoarea, iti recomandam sa alegi intotdeauna un service autorizat.

Articol service

Exista multe criterii care te determina sa alegi un anumit service pentru repararea sau intretinerea masinii tale Volkswagen. Pentru ca masina ta sa isi pastreze fiabilitatea si valoarea, iti recomandam sa alegi intotdeauna un service autorizat.


1. Ai garantia lucrarilor efectuate la standardele Volkswagen

Pretul pentru manopera nu mai reprezinta in prezent un barometru unic in alegerea unui service. Fiind extrem de multe variante, exista nefericita situatie in care un service ieftin ofera calitate slaba sau mai des intalnita situatie in care costurile difera foarte putin fata de un service reprezentantă, insa calitatea pe care o primesti este net inferioara.

Iti recomandam sa te orientezi dupa personalul de specialitate si tehnologia folosita, dar si garantia oferita. Un service autorizat de producator iti ofera garantie pentru lucrarile efectuate si pentru piesele folosite si iti ofera un pret corect pentru lucrari de reparatii si intretinere efectuate dupa exigentele producatorului.


2. Beneficiezi de echipamente tehnice de ultima generatie operate de tehnicieni pregatiti la standardele producatorului

Pentru ca apreciezi tehnologia masinii tale Volkswagen, trebuie sa stii ca echipamentele tehnice si instrumentele folosite la lucrarile de reparatii sau la reviziile auto influenteaza mult calitatea serviciilor oferite.

Iti recomandam sa tii cont de faptul ca intr-un service Volkswagen autorizat, echipamentele sunt la calitatea impusa de producator, iar personalul tehnic este pregatit continuu pentru a tine pasul cu progresul tehnologic.


3. Piesele auto si accesoriile folosite pentru masina ta sunt originale si de cea mai buna calitate

Indiferent de piesele sau consumabilele folosite, poti avea certitudinea ca produsele utilizate pentru reparatia masinii tale sunt de calitate superioara, recomandate și agreate de catre producator.


4. Diagnosticare completa si cunoasterea istoricului masinii tale

In service-ul autorizat Volkswagen, la fiecare vizita poti beneficia de diagnosticarea completa a masinii tale folosind testerul specializat. De asemenea, ai posibilitatea de a vizualiza istoricul de service al masinii tale.


5. Pachete de service cu tarife avantajoase

Un service autorizat de producator iti ofera in permanenta posibilitatea de a alege intre diferitele pachete de service cu tarife avantajoase, in functie de nevoile tale. Astfel, vizita la un service autorizat precum Darius Motors Constanta nu este un capriciu, ci o alegere inteligenta, cu un raport corect calitate - pret.

Profesionalismul service-ului Darius Motors Constanta, impreuna cu indicatiile tehnice primite direct de la fabricant, reprezinta reteta perfecta pentru asigurarea functionarii optime a autovehiculului tau.

La Darius Motors Constanta masina ta va gasi un service autorizat la cele mai noi standarde ale marcii si echipamente de ultima generatie, fiind tot timpul pe maini bune.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.