Darius Motors Constanta Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Volkswagen a prezentat T-Prime Concept GTE la Salonul Auto de la Beijing
10.04.2016
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Volkswagen a prezentat T-Prime Concept GTE la Salonul Auto de la Beijing

Pe 24 aprilie, la Salonul Auto de la Beijing, Volkswagen a prezentat în premieră mondială T-Prime Concept  GTE.T-Prime Concept GTE este un concept care previzualizează viitorul clasei SUV Volkswagen și un model care combină cele mai bune caracteristici a multor autoturisme din lumea auto

T-Prime Concept GTE

Pe 24 aprilie, la Salonul Auto de la Beijing, Volkswagen a prezentat în premieră mondială T-Prime Concept  GTE.

T-Prime Concept GTE este un concept care previzualizează viitorul clasei SUV Volkswagen și un model care combină cele mai bune caracteristici a multor autoturisme din lumea auto: confortul și spațialitatea unei limuzine, tracțiunea superioară a unui vehicul off-road, agilitatea unui sedan sport și datorită tehnologiei inovative de condus – eficiența unei mașini compacte.

La interior, conceptul reflectă dorința de capacități digitale ale unei noi ere. O lume de displayuri și panouri de control compuse exclusiv din touchscreen-uri, gesturi și comenzi vocale, suprafețe sensibile la atingere și schimbări “prin cablu” care pot fi utilizate întotdeauna în mod intuitiv.

Active Info Display-ul și ecranul sistemului infotaiment, care este curbat, pentru prima dată folosit într-un autovehicul, au fost combinate în T-Prime Concept GTE pentru a forma Zona de interacțiune Curbată- un display landscape interactiv și multifuncțional.

În ce privește motorizarea, T-Prime Concept GTE are o propulsie hibridă alcătuită dintr-un motor turbo de 2.0 litri de 248 CP și un motor electric ce adaugă o putere echivalentă cu 134 CP. Puterea totală pe care o are sistemul hibrid este de 375 CP. Poate fi condus în trei moduri de acționare diferite: E-Mode, Hybrid, și GTE. Sistemul este proiectat astfel încât unitatea utilizează prima energie a bateriei, și așa începe în E-Mode.

Cu siguranță în 2017 îl vom avea în showroom-ul Volkswagen Darius Motors, unicul dealer autorizat Volkswagen din Constanța.

Mai multe detalii pe: http://media.vw.com/release/1178/

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.