Darius Motors Constanta Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Darius Motors Constanta.

  1. Noutati
  2. Volkswagen Amarok – un plus de putere
06.05.2016
NOUTATI IN SHOWROOM

Volkswagen Amarok – un plus de putere

Volkswagen Autovehicule Comerciale trece la un alt nivel: Amarok – pickup-ul premium din segmentul B – primește un nou motor V6 de la Volkswagen îmbunătățindu-i astfel performanțele.

Volkswagen Amarok- un plus de putere

Volkswagen Autovehicule Comerciale trece la un alt nivel: Amarok – pickup-ul premium din segmentul B – primește un nou motor V6 de la Volkswagen îmbunătățindu-i astfel performanțele. Pickup-ul se mândrește cu abilitățile lui on și offroad. Cel mai competitiv motor oferă un cuplu de 550 Nm și o putere de 165 kW / 224 CP.

Noul și agilul motor diesel V6 cu care este echipat Amarok întrunește cererile clienților de a beneficia de un cuplu mare la turații scăzute ale motorului. Puternicul motor de 6 cilindri produce un cuplu maxim la doar 1,500 rpm. La 550 Nm, acest cuplu maxim este cu 130 Nm mai mare decât la modelul anterior. Amarok este cu adevărat capabil să furnizeze cai putere și perfomanță cuplului motor în orice situație.

Atât în cazul cutiei manuale, cât și a celei automate cu 8 trepte, raportul de transmisie lung reduce turațiile și consumul de combustibil, asigurând astfel un nivel scăzut al zgomotului și al emisiilor CO2.

Motorul este conceput să fie robust și fiabil. Motorizarea 3.0 l TDI (2967 cmc) va fi disponibilă în 3 variante: 120 kW / 163 CP, 150 kW / 204 CP sau performantul 165 kW / 224 CP. Toate motoarele garantează respectarea standardelor Euro 6.

Două tipuri de tracțiuni diferite vor fi oferite în conformitate cu variantele de motorizare de mai sus: o varianta tradițională cu tracțiune spate și o versiune 4Motion. Versiunea 4Motion va fi disponibilă fie cu tracțiune spate și axa față cuplabilă în combinație cu o cutie de viteze manuală, fie cu un sistem permanent de tracțiune integrală și un diferențial Torsen asociat cutiei de viteze automată cu 8 trepte.


O altă noutate o reprezintă sistemul de direcție Servotronic ce va fi disponibil pentru toate variantele noului Amarok. Noile discuri de frână de 17 inch pe puntea față la motorizarea de 165 kW și discurile de 16 inch în partea din spate asigură puternicului pick-up o oprire rapidă și în condiții de siguranță. Sistemul de frânare Automatic Post-Collision Braking System, câștigator a mai multor premii, va fi inclus în dotarea standard.

Imaginea puternică a noului Amarok este dată de formele exterioare atletice și de noul design al planșei bord care, împreună cu noile scaune ergonomice, conferă mașinii un aspect sofisticat. Cu o lungime de 5,25 m și o lățime de 2.23 m (oglinzi incluse), Amarok oferă tot ceea ce s-ar aștepta de la un pick-up premium.

În cazul anumitor configurații, roțile de la noul Amarok sunt acum mai mari, ceea ce îi conferă un aspect mai puternic și sportiv. Amarok Aventura dispune de jante din aliaj de 20 inch și asistare la parcare Park Distance Control, care utilizează o cameră de luat vederi. Imaginea modelului Aventura se desăvârșește prin farurile bi-xenon, lumini de zi și praguri laterale iluminate cu LED-uri.

Începând din a treia decadă a lunii septembrie 2016, noul Amarok va fi disponibil la Darius Motors Constanța, unicul distribuitor autorizat Volkswagen din Constanța.

Sursa: http://www.vw-vehicule-comerciale.ro/

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.