Darius Motors Constanta Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Darius Motors Constanta.

  1. Noutati
  2. Volkswagen Amarok câștigă „International Pick-up Award 2018”
28.11.2017
EVENIMENT

Volkswagen Amarok câștigă „International Pick-up Award 2018”

Mai mult decât lux și stil de viață, Amarok este singurul pick-up care a câștigat această distincție pentru a doua oră.

Amarok

Noul Amarok, mai mult decât lux și stil de viață

Noul Volkskwagen Amarok a reușit să convingă juriul format din jurnaliști specializați în domeniul transporturilor și să câștige “International Pick-up Award 2018” (IPUA 2018).

Noul Amarok este mai mult decât lux și stil de viață. În conceperea lui, s-a ținut cont de ceea ce își doresc clienții acestui segment și s-a obținut mai multă putere, mai mult cuplu și, de asemenea, o mai bună capacitate de a se adapta pe orice teren. Prin autoturismele utilitare și nu numai, inginerii Volkswagen au căutat mereu să identifice cele mai bune soluții pentru clienți, pentru a le face munca de zi cu zi mult mai facilă și plăcută.

Distincția primită de Noul Amarok, “International Pick-up Award ” este acordată o dată la doi sau trei ani de către o selecție de membri ai juriului IVotY (International Van of the Year), alcătuit din jurnaliști de renume din 25 de țări, inclusiv România. Șaisprezece dintre aceștia evaluează vehiculele nominalizate independent unul de celălalt, în conformitate cu criteriile definite anterior. Amarok a câștigat International Pick-up Award și în 2010, devenind astfel singurul pick-up care a câștigat această distincție pentru a doua oră.


Amarok, model etalon al întregului segment

Juriul internațional ce a acordat premiul a sintetizat toate atributele Amarokului în câteva cuvinte: “work hard, play hard”, fiind un model etalon al întregului segment, și a descris Amarok ca un „cal de tracțiune cu pedigree de top”. Dimensiunea cabinei duble, element de referință în segment, a impresionat, de asemenea, prin designul său modern. Scaunele ergoConfort pentru șofer și pasagerul din față, atestate de AGR - „Societatea Germană pentru Sănătatea Spatelui”, au atras atenția juriului, care a remarcat în plus transmisia automată cu opt trepte perfect adaptată motorului V6.

Capacitățile on-road și off-road ale Amarok V6 au impresionat juriul. Rafinamentul și elasticitatea motorului au stabilit un nou standard al segmentului. Performanța nu este o provocare pentru Volkswagen Amarok V6. Gama sa extinsă de motoare TDI de 3 litri, care variază de la 120 la 190 kW, satisface dorințele de putere și cuplu ale tuturor grupurilor de clienți.

Noul Amarok. La Darius Motors Constanța.

„A doua generație Amarok cu motorul său V6 este un succes printre clienții noștri, care îl preferă atunci când au nevoie de un autoturism utilitar. La nivel global au fost livrate peste 65.200 de vehicule, reprezentând o creștere cu 13,2% în comparație cu aceeași perioada a anului trecut”, a declarat Anca Zamfir, director de vânzări Darius Motors Constanța.

Noul Amarok se remarcă cu motorul său cu 6 cilindri, cutia de viteze automată în 8 trepte combinată cu tracțiune integral permanentă 4Motion și sarcina de remorcare până la 3,5 t6.

„Scaunele ergoCoMfort cu 14 poziții de reglare vă vor asigura și la interior confortul de care aveți nevoie, iar farurile Bi-Xenon vă vor asigura o vizibilitate sporită chiar și în condiții meteorologice neprielnice”, a mai adăugat Anca Zamfir, director de vânzări Darius Motors Constanța.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.