Darius Motors Constanta Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la Darius Motors Constanta.

  1. Noutati
  2. Volkswagen Amarok - noi standarde în segmentul pick-up premium
27.05.2016
NOUTATI IN SHOWROOM

Volkswagen Amarok - noi standarde în segmentul pick-up premium

Cu carisma și precizia lui, noul Amarok vă va încânta. Datorită poziției înalte la volan care oferă o bună vizibilitate perimetrală, dar și a materialelor de înaltă calitate folosite în interior, pick-up-ul este cu siguranță o variantă viabilă pentru iubitorii de SUV-uri.

Amarok

Pickup-ul premium este singurul model din segmentul său dotat cu motorul de înaltă performanță V6 turbodiesel
Viteza maximă: 193 km/h în versiunea de 165 kW și 550 Nm
Ultima generație de sisteme radio / navigație și servicii mobile online.
Modelul Aventura este echipat cu scaune ergonomice reglabile electric, display premium și cameră pentru marșarier.
Primele fotografii ale noului Amarok în mișcare: pick-up-ul din segmentul B este echipat cu cea mai nouă generație a motorului V6. În interior off-roaderul vă oferă o mulțime de caracteristici noi: un habitaclu schimbat, incluzând un display color multifuncțional pentru modelul de lansare Aventura și sisteme radio / navigație de ultima generatie. Pentru șofer și pasagerul din dreapta, Amarok oferă 14 modalitați de ajustare electrică a scaunului ergoComfort, sistem premiat pentru confortul oferit.

Cu carisma și precizia lui, noul Amarok vă va încânta. Datorită poziției înalte la volan care oferă o bună vizibilitate perimetrală, dar și a materialelor de înaltă calitate folosite în interior, pick-up-ul este cu siguranță o variantă viabilă pentru iubitorii de SUV-uri. Cu siguranță veți aprecia confortul și eleganța oferită atât pe șoselele orașelor, dar și pe drumuri offroad. Chiar dacă Amarok impresionează prin marimea lui, accesul în habitaclu este foarte facil.

Noul model oferă un cuplu de 550 Nm dezvoltând o putere de 165 kW / 224 CP, viteza maximă fiind de 193 km/h, ajungând de la 0 la 100 km/h în 7.9 secunde.

Unul dintre cele mai importante elemente ale interiorului noului Amarok sunt noile scaune ergoComfort reglabile electric pentru șofer și pasagerul din dreapta, oferind un spațiu generos atât în zona capului, dar și la picioare. Conturul scaunelor a fost optimizat pentru a oferi maximum de confort și caracteristici ergonomice de top.

În funcție de dimensiunile corpului conducatorului auto, se poate opta pentru scaune reglabile electric în 14 moduri: înălțimea scaunului și poziția longitudinală poate fi reglată prin simpla apăsare a unui buton, la fel confortul și lățimea suportului lombar poate fi modificat, având posibilitatea totodată de a seta unghiul spătarului și pernei scaunului. Adâncimea scaunului poate fi, de asemenea, ajustată manual. Scaunele ergoComfort au fost premiate și certificate de către Aktion Gesunder Rücken E.V. din Germania (http://www.agr-ev.de/en/).

Panoul de bord reproiectat, de asemenea, atrage imediat atenția: caracteristici frapante ale arhitecturii panoului de instrumente, cu accente pe liniile orizontale, repartizarea clară a suprafețelor și precizia pliurilor și a marginilor. Numeroasele compartimente de depozitare vor face cu siguranță viața mai ușoară pasagerilor la bord.

În partea superioară a consolei centrale, poziționat în câmpul vizual al conducătorului auto, este sistemul infotainment. Echipat cu aplicații cum ar fi App Connect, Guide & Inform sau Car-Net, fac posibilă, de exemplu, integrarea aplicațiilor de pe smartphone printr-o interfață USB și accesarea lor prin intermediul sistemului infotainment. Guide & Inform extinde sistemul de navigație prin adăugarea informațiilor recepționate în timp real (ex. informații din trafic). Sistemul de navigare "Discover Media", de asemenea, vine cu radio digital DAB + ca dotare standard.

Sistemul de asistare a parcării "Park Pilot", împreună cu camera de mers înapoi, de asemenea, face viața conducatorului auto mult mai ușoară. Padele din oțel inoxidabil (exclusiv Aventura) și ornamente negre, divizate de la o portieră la alta printr-o bară vopsită în culoare contrastantă cu interiorul. În echiparea standard sunt incluse și sistemul de aer condiționat, conexiunea Bluetooth și până la patru prize de alimentare la 12v.

Vă așteptăm în showroom-ul Darius Motors Constanța, unicul distribuitor autorizat Volkswagen din Constanța.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.