Darius Motors Constanta Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Volkswagen Touareg premiat cu aur la German Design Award
13.02.2019
STIRI DE LA VOLKSWAGEN

Volkswagen Touareg premiat cu aur la German Design Award

Modelul emblematic impresionează prin designul său atemporal și funcțional

Premiu VW Touareg

București (România) - Volkswagen Touareg a câștigat premiul pentru cel mai bun autoturism la German Design Awards. SUV-ul a fost foarte lăudat  de către juriul de specialitate, mai ales în ceea ce privește tehnologia, standardele înalte de calitate și elementele de entertainment.

 

Emblematicul Volkswagen a marcat un scor bun în evaluare datorită design-ului său atemporal și funcțional. Motivele deciziei juriului au fost citite ca un tribut adus modelului Touareg: "Cu a treia generație a Touareg, Volkswagen oferă un model modern, elegant, versatil, care acoperă toate preferințele de formă și tehnologie și, de asemenea, încorporează perfect calitățile clasice Volkswagen. Un SUV fantastic, proiectat armonios până la ultimul detaliu, cu un design compact și solid, de o calitate impresionantă. O mașină perfectă de familie, impunătoare, dar și distractiv de condus pentru orice ocazie".

 

Model impresionant de top

Touareg-ul este modelul de top al Volkswagen și vectorul de tehnologie al mărcii. Proporțiile bine proiectate și liniile clare fac ca designul SUV-ului să fie dinamic și elegant. Touareg combină soliditatea impunătoare cu sofisticarea fină. Lamele cromate ale grilei așezate vertical  se integrează perfect cu farurile, care servesc drept 'umeri' ai caracterului său precis structurat. Emblema Touareg este dominantă în centrul hayonului. "Touareg este un personaj prietenos care nu are nimic de demonstrat. Forța sa se bazează pe un calm de neclintit - știe că  poate face orice. Am perfecționat acest personaj cu noua generație", spune Klaus Bischoff, coordonatorul echipei de design a Volkswagen, când descrie procesul de proiectare.

German Design Award este prezentat de "Rat für Formgebung" (Consiliul German de Design), considerat ca fiind expertul german în evaluarea criteriilor estetice, precum calitatea designului, dar și imaginea și valoarea mărcii. Consiliul a fost fondat în 1953, la inițiativa parlamentului german și sprijină industria în obținerea în mod constant a valorii adăugate a mărcii prin design. Începând cu anul 2012, un juriu de experți acordă, de asemenea, premiul German Design pentru design inovator de produs și comunicare. Volkswagen a fost unul dintre câștigătorii categoriei "Transport" în 2017 cu Tiguan. Acum, Touareg urmează modelul în segmentul de autoturisme.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.