Darius Motors Constanta Oferte & actiuni

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Oferte & actiuni
  2. Leasing operațional Polo și Taigo
08.07.2024
Oferte & actiuni

Leasing operațional Polo și Taigo

Pune-ți afacerea în mișcare!

Polo si Taigo

Pune-ți afacerea în mișcare cu oferta de leasing operațional pentru Polo și Taigo!

polo

Volkswagen Polo Base 1.0 Mpi 80 CP

Preț recomandat de la 12.497 Euro fără TVA


Rata: 219€* / lună fără TVA


Pune-ți afacerea în mișcare rapid și eficient cu oferta de leasing operațional pentru Polo.

Alege un model dinamic și eficient, cu costuri de exploatare minime. Avans 0%, durată contract: 48 de luni.

Taigo

Volkswagen Taigo Life 1.0 TSI 95 CP

Preț recomandat 13.868 Euro fără TVA
Rata 211€* / lună fără TVA


Descoperă un SUV coupé dinamic, cu personalitate, capabil să îndeplinească mai multe sarcini simultan. Avans 0%, durată contract: 48 de luni.

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Oferta se adreseaza exclusiv persoanelor juridice. Rata lunara prezentata este o simulare de calcul in baza ofertei Porsche Mobility SRL/Porsche Finance Group, pentru modelul VW Polo Base 1.0, calculata pentru un rulaj anual de 15.000 km, durata contractuala 48 luni, avans 0%. Rata lunara include CASCO si pachetul Service Confort. Valoarea totala platibila este de 18.649 EUR fara TVA.
Oferta este valabilă până la 31.07.2024. Oferta este indicativa, se supune unor termene și condiții suplimentare de acordare, in limita stocurilor disponibile. Pentru mai multe detalii, va rugam sa va adresati Porsche Mobility SRL.
Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Oferta se adreseaza exclusiv persoanelor juridice. Rata lunara prezentata este o simulare de calcul in baza ofertei Porsche Mobility SRL/Porsche Finance Group, pentru modelul VW Taigo Life 1.0 TSI, calculata pentru un rulaj anual de 15.000 km, durata contractuala 48 luni, avans 0%. Rata lunara include CASCO si pachetul Service Confort. Valoarea totala platibila este de 20.550 EUR fara TVA.
Oferta este valabilă până la 31.07.2024. Oferta este indicativa, se supune unor termene și condiții suplimentare de acordare, in limita stocurilor disponibile. Pentru mai multe detalii, va rugam sa va adresati Porsche Mobility SRL.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.