Darius Motors Constanta Oferte & actiuni

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Oferte & actiuni
  2. Stație de încărcare MOON CADOU la achiziția oricărui model ID.3 sau ID.4
09.09.2022
Oferte & actiuni

Stație de încărcare MOON CADOU la achiziția oricărui model ID.3 sau ID.4

Pornește încărcat spre un viitor 100% electric! Acum la achiziția oricărui model ID.3 sau ID.4, primești gratuit o stație de încărcare MOON!

Masini electrice


Image

ID.3 Noi începuturi


ID.3 marchează începutul unei noi ere, o eră dinamică în lumea mobilității electrice. Performanțele electrizante întâlnesc designul revoluționar și caracterul practic. Pentru cei ce își doresc o schimbare. Viitorul este pregătit. Viitorul vă așteaptă. Urcați acum la bord!

MOON Charger Stația ta de încărcare pentru acasă


Sistemul de încărcare pregătit pentru viitor este cheia succesului mobilității electrice.
Stațiile de încărcare MOON permit utilizarea facilă, în condiții de confort optim și pot fi combinate cu instalații solare.

Image
Image

ID.4 Destinat pentru măreție


Un concept complet nou al spațiului, care vă oferă libertate. Performanță electrică, menită să entuziasmeze. Și confort intuitiv la operare, ceea ce face totul foarte simplu. Noul ID.4: puternic ca un SUV, sustenabil ca un ID.

*Campanie sustinuta de Porsche Romania SRL. Oferta se adreseaza persoanelor fizice si juridice. Produsul oferit cu titlu gratuit este ID Charger 11kW MOON11214.Campania promotionala este valabila in perioada 01.09 – 31.12.2022  in limita stocului disponibil si se aplica la achizitia unui autoturism marca Volkswagen  modelele  ID.3, ID.4  indiferent de configuratie. In vederea accesarii ofertei, va rugam sa va adresati unui distribuitor autorizat marca Volkswagen – lista partenerilor autorizati este disponibila la: https://www.volkswagen.ro/distribuitor-volkswagen Oferta nu include orice alte servicii asociate statiei de incarcare ID Charger 11kW MOON11214, inclusiv, dar fara a se limita la instalarea acesteia. Instructiunile de punere in functiune, precum si termenii de garantie ai statiei de incarcare ID Charger 11kW MOON11214 sunt oferite odata cu produsul. Distribuitorul autorizat Volkswagen stabileste pretul de vanzare al autoturismului in conformitate cu propria politica comerciala

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.