Darius Motors Constanta Oferte & actiuni

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Oferte & actiuni
  2. Stație de încărcare MOON CADOU la achiziția oricărui model ID.3, ID.4 sau ID.5
15.01.2023
Oferte & actiuni

Stație de încărcare MOON CADOU la achiziția oricărui model ID.3, ID.4 sau ID.5

Pornește încărcat spre un viitor 100% electric! Acum la achiziția oricărui model ID.3, ID.4 sau ID.5, primești gratuit o stație de încărcare MOON!

Masini electrice


Image

ID.3 Noi începuturi


ID.3 marchează începutul unei noi ere, o eră dinamică în lumea mobilității electrice. Performanțele electrizante întâlnesc designul revoluționar și caracterul practic. Pentru cei ce își doresc o schimbare. Viitorul este pregătit. Viitorul vă așteaptă. Urcați acum la bord!

MOON Charger Stația ta de încărcare pentru acasă


Sistemul de încărcare pregătit pentru viitor este cheia succesului mobilității electrice.
Stațiile de încărcare MOON permit utilizarea facilă, în condiții de confort optim și pot fi combinate cu instalații solare.

Image
Image

ID.4 Destinat pentru măreție


Un concept complet nou al spațiului, care vă oferă libertate. Performanță electrică, menită să entuziasmeze. Și confort intuitiv la operare, ceea ce face totul foarte simplu. Noul ID.4: puternic ca un SUV, sustenabil ca un ID.

*Mașinile din imagine sunt cu titlu de prezentare. 
**Ofertă valabiă în limita stocului disponibil.

***Campanie susținută de Porsche România SRL. Oferta se adresează persoanelor fizice și juridice. Produsul oferit cu titlu gratuit este ID Charger 11kW MOON11214. Campania promoțională este valabilă pana la 31.03.2023 în limita stocului disponibil și se aplică la achiziția unui autoturism marca Volkswagen, modelele ID.3, ID.4, indiferent de configurație. În vederea accesării ofertei, vă rugăm să vă adresați unui distribuitor autorizat marca Volkswagen – lista partenerilor autorizați este disponibilă la: https://www.volkswagen.ro/distribuitor-volkswagen. Oferta nu include orice alte servicii asociate stației de încărcare MOON, inclusiv, dar fară a se limita la instalarea acesteia. Instrucțiunile de punere în funcțiune, precum și termenii de garanție ai stației de încărcare MOON sunt oferite odată cu produsul. Distribuitorul autorizat Volkswagen stabilește prețul de vânzare al autoturismului în conformitate cu propria politică comercială.

****Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.