Darius Motors Constanta Oferte & actiuni

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Oferte & actiuni
  2. T-Roc
28.05.2024
Oferte & actiuni

T-Roc

Ofertă specială #fărărabla

T-Roc

T-Roc


Cu designul său exterior mai pregnant, un nou nivel de calitate și design la interior și caracteristici tehnice îmbunătățite, nou T-Roc emană încredere în sine și își scoate în evidență personalitatea puternică.

Image

T-Roc Advanced - avantaj client 4.870 Euro

Preț recomandat: 25.224 Euro cu TVA inclus

T-Roc Advanced DSG - avantaj client 5.074 Euro

Preț recomandat: 29.688 Euro cu TVA inclus

Image
Image

T-Roc Supreme - avantaj client 6.502 Euro

Preț recomandat: 32.788 Euro cu TVA inclus

*Avantajul client este format din bonusul financiar de 1428 Euro TVA inclus oferit de Porsche Finance Group și de reducerea comercială oferită de Porsche România.

Oferta se adreseaza persoanelor fizice si juridice si este valabila pana la 31.07.2024. Pentru un calcul reprezentativ dedicat persoanelor juridice, va rugam contactati un distribuitor autorizat.
Oferta de finantare prin Porsche Finance Group este indicativa, supusa unor conditii suplimentare de acordare, in limita stocurilor disponibile.

***Prețul afișat reprezintă pretul de revânzare recomandat pentru configurația de bază prezentată.
Valoarea afișata include, de asemenea, Avantaj Star, ce reprezintă o reducere comercială oferită de Porsche România SRL, precum și Bonusul Financiar, ce constituie un avantaj furnizat de Porsche Finance Group. Prețul efectiv de vânzare este stabilit de distribuitorul autorizat care comercializează autoturismul, în conformitate cu propria-i politică comercială, și poate varia inclusiv în funcție de echiparea / dotările opționale considerate. Valoarea se va achita în lei folosind cursul de schimb stabilit potrivit contractului. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să va adresați unui distribuitor autorizat.Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.