Darius Motors Constanta Oferte & actiuni

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Oferte & actiuni
  2. Tiguan
28.05.2024
Oferte & actiuni

Tiguan

Ofertă specială #fărărabla

Tiguan

Tiguan


Cu designul său sportiv și marcant, noul Tiguan face de la bun început o declarație clară: acesta este un SUV pregătit pentru fiecare zi a vieții cotidiene.

Image

Tiguan Advanced eTSI DSG - avantaj client 6.458 Euro

Preț recomandat: 33.430 Euro cu TVA inclus

Tiguan Advanced PHEV - avantaj client 9.273 Euro

Preț recomandat: 39.472 Euro cu TVA inclus

Image
Image

Tiguan Advanced TDI 4M - avantaj client 6.676 Euro

Preț recomandat: 42.225 Euro cu TVA inclus

*Avantajul client este format din bonusul financiar de 1785 Euro TVA inclus oferit de Porsche Finance Group și de reducerea comercială oferită de Porsche România.


Oferta se adreseaza persoanelor fizice si juridice si este valabila pana la 31.07.2024. Pentru un calcul reprezentativ dedicat persoanelor juridice, va rugam contactati un distribuitor autorizat.
Oferta de finantare prin Porsche Finance Group este indicativa, supusa unor conditii suplimentare de acordare, in limita stocurilor disponibile.

***Prețul afișat reprezintă pretul de revânzare recomandat pentru configurația de bază prezentată.
Valoarea afișata include, de asemenea, Avantaj Star, ce reprezintă o reducere comercială oferită de Porsche România SRL, precum și Bonusul Financiar, ce constituie un avantaj furnizat de Porsche Finance Group. Prețul efectiv de vânzare este stabilit de distribuitorul autorizat care comercializează autoturismul, în conformitate cu propria-i politică comercială, și poate varia inclusiv în funcție de echiparea / dotările opționale considerate. Valoarea se va achita în lei folosind cursul de schimb stabilit potrivit contractului. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să va adresați unui distribuitor autorizat.

Modelul Tiguan Advanced PHEV poate fi achiziționat prin Programul Rabla Plus 2020 - 2024, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu, pe bază de ecotichet, în limita stocului disponibil și include valoarea ecotichetului oferit în cadrul Programului Rabla Plus, precum și TVA.Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.