Darius Motors Constanta Oferte & actiuni

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Oferte & actiuni
  2. Tiguan - deschide calea spre noi experienţe
08.07.2023
Oferte & actiuni

Tiguan - deschide calea spre noi experienţe

Tiguan - Life / 150CP,  26.095 €* TVA inclus

Deschide calea spre noi experienţe

Tiguan - Life / 150CP, M6


Preț recomandat 26.095 €* TVA inclusDotări:

Pachet Iarna
Volan incalzit
App-Connect
Interfete USB-C
6 Airbag-uri
Lane Assist
Front Assist
Lumini de zi LED
Aer conditionat manual
Geamuri actionate electric fata & spate
Inchidere centralizata cu telecomanda
Fauri LED
Composition Color
Cotiera fata
Stopuri LED
Oglinzi reglabile electric
Volan multifunctional imbracat in piele
Cruise Control
Bare longitudinale negre plafon
Park Pilot


*

Pret de revanzare recomandat pentru configuratia de baza prezentata si include TVA. Pretul efectiv de vanzare este stabilit de distribuitorul autorizat care comercializeaza autoturismul, in conformitate cu propria-i politica comerciala, si poate varia inclusiv in functie de echiparea / dotarile optionale considerate. Prețul se va achita în lei folosind cursul de schimb stabilit potrivit contractului. Pentru mai multe detalii, va rugam sa va adresati unui distribuitor autorizat.

*Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primelor de casare în valoare maximă totală de 2400 Euro (calculat la cursul de 1 Euro/ 5 lei) și a reducerii comerciale pentru fiecare model aflat in campanie. Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale, altele decat cele stipulate in mod expres pe site. Oferta este valabilă prin Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Modalitatea de calcul a reducerilor comunicate se bazează pe contravaloarea primelor de casare, ecotichetului, eco-bonusurilor menţionate de Programele Rabla valabile în anul 2023 condițiile de eligibilitate sunt cele menţionate în Ghidurile de finanţare Rabla valabile în anul 2023 Preţul final al vehiculului și reducerile comunicate pot suferi modificări ca urmare a aplicării prevederilor Ghidurilor de finanţare Rabla / Rabla Plus care vor fi valabile pentru anul 2023. Prețul este valabil doar prin achiziție prin credit sau leasing prin Porsche Finance Group, in limita stocului disponbil. Ofertă valabilă până la 31 august 2023.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.